Open filters

T-shirts heren


T-shirts bedrukken? | T-Shirts.nl

Inter Sportswear is de perfecte leverancier voor het laten bedrukken van t-shirts. Voor alle soorten en maten t-shirts bij alle soorten gelegenheden, hebben wij de juiste t-shirts voor u. T-shirts bedrukken is een zeer geschikte manier om een boodschap uit te dragen. Zo kunt u een t-shirt bedrukken met bijvoorbeeld een bedrijfslogo of andere afbeelding. T-shirts kunnen zodoende functioneren als promotiekleding. Bekijkt u eens onze pagina’s t-shirts bedrukken heren en t-shirts bedrukken dames.

 

T-shirts bedrukken ter promotie

Voor uw werknemers zoekt u wellicht passende bedrijfskleding. T-shirts van goede kwaliteit die prettig dragen en die voorzien zijn van uw bedrijfsnaam. Wij kunnen t-shirts in alle soorten en maten bedrukken welke kunnen dienen voor reclamedoeleinden. Netjes, snel en van goede kwaliteit. Op beurzen en evenementen kunt u uw medewerkers kleden in representatieve promotiekleding. Of u nu bedrijfskleding zoekt voor uw werknemers, t-shirts voor uw vereniging of denkt aan een promotionele actie met promotiekleding. Voor promotionele doeleinden kunnen wij de t-shirts bedrukken met elk denkbaar bedrijfslogo, beeldmerk of embleem. Misschien hebt u een slogan of motto in gedachten? Ook die zijn prima in elk gewenst formaat op een t-shirt te bedrukken. Geef uw promoactie onvergetelijke aandacht met bedrukte t-shirts. Naast t-shirts bedrukken, kunt u bij T-shirts.nl ook poloshirts bedrukkenhardloopshirts bedrukkenjassen bedrukkenbodywarmers bedrukken of bijvoorbeeld sweaters bedrukken.

 

T-shirts bedrukken: speciale effecten en logo’s

Wij kunnen alle t-shirts bedrukken en ze bijvoorbeeld van een logo of beeldmerk voorzien. U kunt uw eigen shirts laten ontwerpen en wij bedrukken deze keurig voor u. Wij hebben een eigen zeefdrukkerij waardoor kwaliteit en snelheid gewaarborgd zijn. In onze textieldrukkerij kunt u aantallen tussen de 10 en 10.000 stuks zonder probleem laten bedrukken. We drukken tot 12 PMS kleuren en ook full color zeefdruk is vanzelfsprekend mogelijk. Ook op donkere kleding zorgen wij voor een optimaal drukresultaat. Onze prijzen zijn zeer concurrerend waardoor we goedkoop kunnen bedrukken. We drukken alle maten kleding dus kunnen we ook een babykleding bedrukken of kinder t-shirts bedrukken.